FP-logoFrontplay headwear säljer högkvalitativa kepsar till företag och organisationer. Resan började redan år 2013 när de två bröderna blev sugna på kepsar som representerar deras lokala basketklubb. När de försökte hitta någon som kunde leverera sådana blev de förvånade över bristen på utbud och inspirerade att själva starta ett företag där kunder kan designa egen keps helt själv. De ville hjälpa andra som precis som de själva letade efter unika kepsar av hög kvalitet som representerar ens egna organisation och identitet.

Idag är Frontplay headwear den ledande leverantören av sitt slag i Sverige och har kunder över hela Europa. Från huvudkontoret i Stockholm sköts kommunikation och designarbete. Grundarna har själva rötter från Bangladesh varför man enkelt kunde bygga starka relationer med de tillverkare i landet man valde att jobba med. Över åren har Frontplay headwear utökat sitt samarbete till att även inkludera tillverkare i Kina.

Tanken har alltid varit enkel: att leverera anpassade kepsar av hög kvalitet till organisationer, idrottsföreningar, event, med mera.